Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odinstalować Aol'a

wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jak odinstalować program Aol (America Online). Bo jak wchodze tam gdzie mam zainstalowane ten progrem to klikam "Uninstall" I nic sie nie dzieje. Albo chociaż ktoś powie jak go wyłączyć, żeby nie włączał się na start.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

haha zachcialo sie sm do metina i tera programu nie można usunac :D mozesz recznie wejsc do folderu w ktorym jest zainstalowany i caly wyjebac (+skrót z pulpitu i z pasku startu ;p) albo wejdz poprostu w Mój komputer -> dodaj lub usuń programy i znajdz Aola i spróbuj usunąć

Opublikowano

To wtyczka przegladarki, w rozszerzeniach przeglądarki masz zainstalowane wtyczki wystarczy kilkąć usuń lub deaktywuj.

OndteAw.png
Opublikowano

Start>Uruchom> wpisujesz komęde '' msconfig '' >zakładka Uruchamiane i odznaczasz.

Opublikowano

heh czasmi sie tak robi poczekaj z 15min jak sie nieodwiesi to skasuj wszystko recznie tzn zanzacz folder gdzie masz aol prawym i usun

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

haha zachcialo sie sm do metina i tera programu nie można usunac :D mozesz recznie wejsc do folderu w ktorym jest zainstalowany i caly wyjebac (+skrót z pulpitu i z pasku startu ;p) albo wejdz poprostu w Mój komputer -> dodaj lub usuń programy i znajdz Aola i spróbuj usunąć

Tak naprawde chciałem do Warrocka i 4Story

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Revo Uninstaller i usunie Ci nawet wpisy z rejestru dot. AOL'a.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...